Actualitat

Enric Carbonell: “Em presento a la reelecció perquè sento la il·lusió del primer dia per transformar Sant Esteve”

17 gener 2023

Enric Carbonell
L'alcalde ha rebut el suport unànime de la militància i tornarà a encapçalar la candidatura socialista

L’alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, va rebre dissabte passat, en una assemblea extraordinària, el suport unànime de la militància local per tornar a encapçalar la candidatura socialista a les properes eleccions municipals.

Carbonell va agrair la confiança renovada dels militants i simpatitzants i va afirmar que “em presento perquè sento la il·lusió i les ganes del primer dia per transformar Sant Esteve”. I va afegir: “El meu compromís és amb Sant Esteve i les seves veïnes i veïns. La ciutadania sap que al nostre municipi tenir un alcalde socialista és sinònim d’igualtat oportunitats, de generació de llocs de treball, de reactivació econòmica, d’habitatge social, de benestar, d’estabilitat i de progrés. Tenim un projecte que mira al futur amb optimisme i il·lusió, que obre les portes a tothom i que té la voluntat de sumar totes les veïnes i veïnes que volen que avancem i prosperem col·lectivament.”

L’alcalde va recordar també que ha estat un mandat “molt complex”, però va remarcar que “des del govern municipal hem estat sempre al costat de les veïnes i veïns intentant que ningú es quedés enrere i que la resposta a les múltiples crisis que hem viscut fos justa”.

La primera secretària de l’agrupació local, Roser Brosed, va dir que la candidatura de Carbonell representa “la solidesa del treball, la confiança, la capacitat d’arribar a acords i pactes, l’experiència i la proximitat que ens demana la ciutadania.”

Enric Carbonell és alcalde de Sant Esteve Sesrovires des del 2017 (havia ocupat també el càrrec entre el 2006 i el 2015). En l’actualitat també és conseller comarcal del Baix Llobregat.