Actualitat

“En aquestes eleccions ens hi juguem molt”

26 maig 2024

El Primer Secretari del PSC. Salvador Illa, ha assegurat que “el 9 de juny només hi ha dues opcions: Més Europa o més ultradreta. Més Europa és més pau, col·laboració, respecte, conversa, solidaritat i justícia social. Més ultradreta és més confrontació, aïllament, egoisme, fanatisme i imposició. En aquestes eleccions, ens hi juguem molt”. Salvador Illa ho ha dit en un acte electoral a Nou Barris amb el ministre d’Afers Exteriors, José Manuel Albares, i el candidat Javi López.

El ministre Albares ha indicat que “la dreta, que fins ara col·laborava amb els socialdemòcrates per a mantenir el projecte europeu, s’aliarà amb l’extrema dreta, tornarà a una Europa insolidària i violenta. Per això, el 9 de juny tothom a votar socialista”.

El candidat Javi López ha considerat que “aquestes eleccions europees són transcendentals, perquè, per primer cop, l’essència d’Europa està en risc per l’amenaça de l’extrema dreta. Les paperetes socialistes seran les que barrin el pas a l’extrema dreta i construeixin Més Europa”.