Actualitat

“Els únics que podem frenar a la dreta i la ultradreta, els únics que podem fer avançar Europa som els i les socialistes”

27 maig 2024

El candidat del PSC a les eleccions europees, Javi López, ha assegurat que “els únics que podem frenar a la dreta i la ultradreta, els únics que podem fer avançar Europa som els i les socialistes. Els únics”.

A la Festa de la Rosa de Cerdanyola del Vallès, on també hi ha assistit el Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, Javi López ha indicat que “volem una Europa que inverteix, que es fa càrrec de la política social, que protegeixi l’Estat del Benestar, que lideri els canvis verds, que pensi en la igualtat i que lluiti contra la violència masclista”.

Salvador Illa ha afirmat a la seva intervenció que “la dreta està blanquejant la ultradreta. No hi ha mitges tintes. La mona es pot vestir de seda, però VOX es queda”. El Primer Secretari del PSC també ha subratllat que “fa 2.000 dies que el PP està incomplint la Constitució. La Constitució es compleix sencera, no només la part que li convé al PP”.