Actualitat

“Els socialistes hem guanyat les eleccions a Catalunya”

28 maig 2023

El primer secretari del PSC i cap de l’Oposició, Salvador Illa, ha celebrat la victòria socialista a les eleccions municipals: “Els socialistes hem guanyat les eleccions a Catalunya”.

“Els socialistes catalans hem guanyat les eleccions municipals a Catalunya. Els catalans han ratificat el PSC com el primer partit de Catalunya. Hem de remuntar-nos al 2007 per trobar una victòria socialista a unes municipals a Catalunya”, ha dit Salvador Illa en una compareixença amb el candidat socialista a l’Alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni.

Salvador Illa ha constatat que el PSC és “el primer partit d’esquerres a Barcelona” i “el primer partit a Girona, Tarragona i Lleida”. “Volem posar Catalunya en marxa i avui fem un pas més en aquesta direcció. Estem al servei de Catalunya i de fer avançar el país”.

El dirigent socialista ha felicitat tots els electes aquest diumenge “siguin de la formació política que siguin” i ha mostrat el seu “respecte a tots els adversaris”.

Jaume Collboni ha defensat “l’oportunitat i el deure d’obrir una nova etapa a Barcelona, de progrés i d’estabilitat”. “Els i les socialistes no renunciem a res, perquè els millors anys de Barcelona estan per venir i nosaltres els farem possibles”.

“Gràcies a tots els barcelonins i les barcelonines que han votat PSC i ens han donat 10 regidors i regidores. El PSC és la primera força progressista de la ciutat de Barcelona. Estem molt satisfets per aquest resultat”, ha afegit Jaume Collboni.