Actualitat

“Els socialistes farem més que enraonarem i treballarem amb discreció i mètode”

26 agost 2023

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha apostat pel “diàleg” i la recerca de “la concòrdia” i el “retrobament” per abordar les negociacions entre els diferents partits de cara a la investidura de Pedro Sánchez, i ha demanat “discreció” per avançar en aquest camí.

“El capteniment que tindrem els socialistes de cara a la investidura serà el de fer més que enraonar, tenir discreció, treballar amb mètode, sempre a favor del diàleg i mirant endavant, sempre afavorint la convivència i la concòrdia”, ha destacat Salvador Illa en declaracions als mitjans durant una visita a Portbou, on ha visitat la zona afectada per l’incendi d’aquest estiu amb el diputat al Parlament Ramon Espadaler i l’alcalde, Gael Rodríguez.

Salvador Illa ha recordat que “Catalunya té un potencial enorme” i s’ha d’implicar “al govern d’Espanya en el marc d’Europa”. “No ens mourem de l’objectiu que Catalunya miri cap endavant, al futur. Toca subratllar el que ens uneix i no el que ens separa”, ha afegit.

El també cap de l’Oposició ha agraït la tasca dels Bombers i els grups de reforç per extingir els focs en un “estiu complicat” per les altes temperatures i ha fet una crida a la “prudència” perquè “encara hi ha condicions adverses”.