Actualitat

Els i les socialistes colomenques aproven la llista electoral que encapçala Núria Parlon

28 març 2023

Núria Parlon
Candidatura PSC Santa Coloma municipals 20223

Aquest vespre l’agrupació socialista de Santa Coloma de Gramenet ha aprovat la llista electoral de les properes eleccions municipals.

L’agrupació del PSC de Santa Coloma de Gramenet ha celebrat aquesta tarda una assemblea extraordinària per aprovar la llista electoral de les eleccions municipals que se celebren el proper 28 de maig. Els i les militants han aprovat per unanimitat la llista de 27 homes i dones i 6 suplents que conformaran la candidatura PSC-CP i que encapçala l’alcaldessa i candidata Núria Parlon.  Prèviament l’executiva local ha aprovat la candidatura que s’ha sotmès a l’aprovació de l’assemblea.

L’equip d’homes i dones que conformen la llista conformen un grup que ha de continuar transformant Santa Coloma per “donar un salt de qualitat, per posar la ciutat a la centralitat metropolitana, sense oblidar els col·lectius més necessitats” segons ha explicat Núria Parlon.  Parlon ha definit la candidatura com a “continuació de l’acció política progressista durant aquest mandat. L’equip de govern ha hagut d’entomar les conseqüències de la pandèmia, hem après dels moment complicats.  Per això hem confeccionat una llista que combina l’experiència al govern amb la saba nova de les incorporacions”. Al seu discurs Parlon ha tingut un record per a tots i totes les companyes que ens han deixat durant aquest mandat, amb meció especial al regidor Pedro Cano i a la companya Susi Pérez.

La llista de Santa Coloma de Gramenet, com la de la resta de municipis  de la federació socialista del Barcelonès Nord, serà ratificada al Consell de Federació que se celebrarà aquest dimecres al Casal de Cultura de Sant Adrià de Besòs i, finalment, al Consell Nacional extraordinari del proper dilluns 3 d’abril, on s’aprovaran totes les llistes electorals del PSC.

NÚM.Nom i cognoms
1Núria Parlon Gil
2Esteve Serrano Ortín
3Ana Belén Moreno Jorge
4Toni Suárez Pizarro
5Blanca Padrós Amat
6Aitor Muñiz Coronado
7Mireia González Sáez
8Dani Salgado Marcilla
9Sara Martínez Zapata
10Antonio Atienza Martínez
11Bárbara Ferrer Escobar
12Álvaro Rodilla García
13Loli Andrade Tineo
14Manuel Arrebola Bernabé
15Cristina Vargas Soria
16Driss Lakhouaja Allah
17Belinda Morillo Carretero
18Joan Calzado Pastor
19Mireia Blanco
20José Antonio Rodríguez Palacios
21Raquel Carreras Puerta
22José Llamas Tapias
23Abdona Garnateo Nogales
24José Bella
25Encarna Olivencia Media
26José María Ballesteros López
27Petry Jiménez González

Suplents:

NúmNom i cognoms
1Juan Carlos Campanario
2Alba Evangelista
3Máximo Granados
4Montserrat Castelló
5Vicente Sánchez Guillén
6Cristina Pérez Cánovas