Actualitat

“Els candidats i candidates del PSC són la garantia per posar el Maresme i la resta de Catalunya en marxa”

15 març 2023

Salvador Illa al Maresme

El primer secretari del PSC i cap de l’Oposició, Salvador Illa, ha visitat aquest dimecres Arenys de Munt, Canet de Mar i Tordera, i ha constatat que els candidats i candidates socialistes a les tres alcaldies maresmenques són la garantia per tornar a posar els tres municipis “en marxa” després de les eleccions del 28 de maig. 

“Els candidats i candidates del PSC són la garantia per posar el Maresme i la resta de Catalunya en marxa”, ha destacat Salvador Illa, afegint que l’objectiu del PSC “és fer un bon servei a Catalunya, resoldre problemes i fer política útil”, que es tradueix en millores i avenços, i que permet que el país generi prosperitat per protegir les persones amb els recursos recollits. 

A Arenys de Munt, Salvador Illa ha destacat el lideratge de la candidata socialista, Vanessa Muñoz, amb qui ha visitat les instal·lacions del club de futbol municipal. “Té un tarannà de respecte i suma i ha fet una oposició constructiva i útil, buscant sempre solucionar els problemes”.

De la candidata socialista a l’Alcaldia de Canet de Mar, Marian Gómez, Salvador Illa n’ha destacat la seva experiència i el seu “tarannà constructiu, de suma, acord i de resoldre problemes”, “fugint d’enfrontaments estèrils que no porten enlloc”. Amb Marian Gómez, Salvador Illa ha passejat pel centre de Canet de Mar i ha visitat diversos edificis modernistes de Domènech i Muntaner, coincidint amb el 100 aniversari de la seva mort.

Salvador Illa també ha participat en un diàleg de ciutat amb el candidat socialista a l’Alcaldia de Tordera, Rafael Delgado, i ha posat en valor el compromís del PSC amb la seguretat i la lluita contra les ocupacions il•legals, dos exemples de la “tasca enfocada a resoldre problemes”. “L’equip de Tordera ha fet una molt bona feina i té propostes molt interessants, de ben segur que les coses li aniran molt bé”.