Actualitat

“Els agents socials i econòmics han estat actors importants per poder acordar el pressupost”

2 febrer 2023

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, i la portaveu socialista, Alícia Romero, s’han reunit avui al Parlament amb els principals agents socials i econòmics de Catalunya per valorar l’acord amb el govern per aprovar el pressupost de la Generalitat del 2023. 

En la trobada han participat el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; el president de Pimec, Antoni Cañete; el secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, i el secretari general d’UGT de Catalunya, Camil Ros, així com altres representants de les citades entitats. 

Així mateix, Salvador Illa ha encapçalat una reunió amb representants de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, en la qual també han participat el portaveu adjunt del grup socialista, Raúl Moreno, i la presidenta de l’organització social, Francina Alsina

En una roda de premsa conjunta després de la trobada, Alícia Romero ha constatat que “els agents socials i econòmics han estat actors importants per poder acordar el pressupost”, i ha agraït “la seva voluntat i empenta”. 

“No podíem deixar perdre els gairebé 4.000 milions d’euros d’increment de sostre de despesa. Hem fet un esforç, amb responsabilitat, voluntat i feina”, ha destacat Alícia Romero