Actualitat

“El veritable patriotisme és garantir que ningú queda enrere i no enfrontar territoris”

25 setembre 2022

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha recordat avui les conseqüències mundials que està tenint la guerra de Putin contra Europa, i ha apuntat dos camins per afrontar les conseqüències: “el de la dreta, basat en el que se salvi qui pugui, i el de l’esquerra, que garanteix que ningú queda enrere. El veritable patriotisme és garantir que ningú queda enrere”. 

“No té res de patriòtic abaixar impostos i enfrontar territoris”, ha dit Salvador Illa en la seva intervenció a la Festa de la Rosa del PSC a la Pineda de Gavà, afegint que la dreta sempre oblida els més necessitats en moments de dificultat. 

Salvador Illa també ha dit que “fa cinc anys del moment més àlgid de l’enfrontament i la divisió a Catalunya”, assegurant que “hi ha poc a celebrar i molt a reflexionar per no repetir errors, avançar i retrobar-nos”.  Per això, ha recordat a Pere Aragonès que segueix pendent obrir un diàleg a Catalunya: “Quina por té? El mateix diàleg que practica a Madrid, que el practiqui també a Catalunya, amb el primer partit”, que és el PSC.