Actualitat

“El PSC surt a guanyar les eleccions municipals. Catalunya s’ha de posar en marxa per iniciar una nova etapa”

24 març 2023

La Viceprimera Secretaria d’Organització i Acció Electoral del PSC, Lluïsa Moret, i el secretari de Política Municipal del PSC, Jaume Collboni, han presentat avui els continguts de la Convenció Municipal del PSC i el lema de precampanya a nivell de Catalunya, que serà “En Marxa”.

L’acte presentat avui serà la primera convenció municipalista online de Catalunya. S’allargarà de dilluns a dissabte i hi participaran 60 alcaldables del PSC d’arreu del territori, que debatran fins a 20 temes estratègics. La convenció es podrà seguir en directe a www.municipals.tv

Segons Jaume Collboni, “el PSC surt a guanyar les eleccions municipals. Catalunya s’ha de posar en marxa per iniciar una nova etapa”. “Les eleccions municipals seran el preàmbul de la victòria del socialisme a Catalunya i a la resta d’Espanya. El futur està en marxa. Els alcaldes i alcaldesses del PSC estan preparats per liderar-lo”, ha afegit.

Per la seva banda, Lluïsa Moret ha assenyalat que “el PSC és un partit municipalista. El canvi a Catalunya també ha d’arribar des dels pobles i ciutats”.