Actualitat

El PSC s’erigeix com a guanyador clar i útil de les eleccions a l’Alt Penedès i al Garraf: “Diem no a un govern de dreta i ultradreta a Espanya, i sí a una Catalunya i una Espanya de mirada endavant”

24 juliol 2023

La Comissió Executiva de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC s’ha reunit avui per valorar els resultats de les eleccions celebrades el diumenge 23 de juliol. Per als socialistes, “la victòria del PSC és l’expressió nítida i majoritària al Garraf, a l’Alt Penedès i a Catalunya d’expressar i fer efectiu el no a un govern de dreta i ultradreta a Espanya, i el sí a una Espanya plural, diversa, de preservació dels drets aconseguits, d’avenços socials i de diàleg, amb el lideratge de Pedro Sánchez”.  

El PSC ha estat la força guanyadora d’aquestes eleccions, de manera clara, tant al Garraf com a l’Alt Penedès. Dels 27 municipis de l’Alt Penedès, el PSC ha estat la força majoritària en 21 municipis, i al Garraf, en els 6 municipis.

Per als socialistes, els resultats electorals “deixen clar el camí triat pels ciutadans de Catalunya i el valor del vot i de la seva utilitat” i asseguren que “ara tots hem d’estar a l’alçada dels resultats i apostar per la convivència i la mirada endavant”.