Actualitat

El PSC insta el Govern a augmentar patrulles de Mossos a l’Horta de Lleida davant l’augment de robatoris

21 novembre 2022

Judith Alcalà
El Grup parlamentari ha registrat una Proposta de Resolució per tal de garantir la vigilància a la zona

El Grup Parlamentari Socialista insta el govern de la Generalitat a “destinar les patrulles necessàries del Cos dels Mossos d’Esquadra a l’Horta de Lleida, davant l’augment de robatoris que s’hi han registrat”.

La diputada del PSC per les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran al Parlament, Judith Alcalà, ha explicat que “parlem d’una zona rural que abasta unes 19.000 hectàrees, envoltant la ciutat de Lleida, i en la que majoritàriament hi viuen agricultors, ramaders i gent gran”. Alcalà ha explicat que “són els mateixos veïns i veïnes de l’Horta que denuncien l’augment significatiu de robatoris que estan patint”

La diputada socialista ha apuntat que “malgrat la Guàrdia Urbana de Lleida hi ha instal·lat càmeres de videovigilància, la mesura és totalment insuficient. A més, només una patrulla dels Mossos recorre la zona, una presència policial molt escassa i que no pot garantir la seguretat en tota aquesta àrea”. “A més, tot i que s’han format patrulles veïnals, aquesta tasca ha de correspondre als servidors i servidores públics”, ha conclòs.