Actualitat

El PSC guanya les eleccions al Baix Llobregat amb el 36% dels vots emesos

13 maig 2024

Acte a Sant Boi amb Salvador Illa i Pedro Sánchez

El PSC ha guanyat les eleccions catalanes d’aquest diumenge al Baix Llobregat amb 127.854 vots, fet que constitueix el 36% del total de paperetes emeses. Respecte l’any 2021, el partit suma més de 28.200 vots (4,16 punts). Amb aquests resultats el PSC del Baix Llobregat tindrà tres representants al Parlament de Catalunya: Esther Niubó (secretària d’Educació i Formació Professional del PSC i primera secretària del PSC de Castelldefels); Rocio Garcia (membre de l’executiva de federació del PSC del Baix Llobregat) i José Ignacio Aparicio (alcalde de Cervelló).

Segons el primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, “els socialistes d’aquesta comarca hem contribuït de forma decisiva a la victòria de Salvador Illa i del PSC. Aquesta és una victòria que permet obrir una nova etapa de progrés a Catalunya i tornar a situar en el centre de l’agenda política els serveis públics.”

“La societat catalana ha dit clarament que està cansada de projectes fallits que únicament generen inestabilitat i un retorn al passat. Per això, des del Baix Llobregat esperem que la resta de forces polítiques prenguin nota dels resultats i no bloquegin el mandat electoral de les urnes”, ha afegit.