Actualitat

El PSC fa una abstenció crítica als pressupostos de la Diputació de Lleida

24 novembre 2022

Agustí Jiménez
Agustí Jiménez ha agraït la incorporació d’alguna de les esmenes socialistes però ha criticat “la baixa execució dels pressupostos anterior i en infraestructures i la lentitud en pagaments i tramitacions”

El PSC ha votat avui el projecte de pressupostos de la Diputació de Lleida per 2023 amb una “abstenció crítica”. El diputat provincial i Alcalde de Torre-serona, Agustí Jiménez, ha agraït que “l’equip de govern hagi acceptat i incorporat una de les nostres esmenes, que suposarà sumar fins a 2.430.000 euros per a diferents partides destinades a entitats esportives”

Tot i això, ha dit, “lamentem que hagin rebutjat la resta, molt enfocades en inversions necessàries al territori i en l’aposta necessària per la transició ecològica i revertir l’actual deficiència energètica” i ha afegit que “les nostres propostes recollien també partides en infraestructures viàries, camins, rotondes o magatzems de sal”.

Jiménez ha criticat “la baixa execució dels pressupostos en els exercicis anteriors i en infraestructures, així com l’excessiva lentitud en els pagaments i tramitacions administratives, el que provoca dificultats als ens locals”. En la mateixa línia, ha dit, “els pressupostos provincials fan poca incidència en la lluita pel repoblament”.

Així mateix, el diputat socialista ha recordat també que “trobem a faltar una aposta ferma per la implantació de la fibra òptica, deixant aquesta institució i el territori al que representa molt lluny d’altres en el que el nivell d’execució és molt més alt”.