Actualitat

El PSC del Baix Llobregat surt a guanyar les eleccions del 12M a la comarca

29 abril 2024

Salvador Illa amb les companyes i els companys del Baix Llobregat que formen part de la llista al Parlament

13 militants del PSC del Baix Llobregat formen part de la candidatura que portarà Salvador Illa a la presidència de la Generalitat de Catalunya. En paraules del primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, “aquests companys i aquestes companyes representen i exemplifiquen el que és el Baix Llobregat, una comarca treballadora i lluitadora que vol un govern de la Generalitat que treballi al costat dels ajuntaments per millorar la qualitat de vida de la ciutadania.” I ha afegit: “Les 13 companyes i companys de la llista, i el conjunt de socialistes del Baix Llobregat, ens deixarem la pell perquè Salvador Illa esdevingui, després del 12 de maig, president de la Generalitat. El Baix Llobregat i la resta de Catalunya precisen un president que treballi per unir la societat catalana i per servir-la des d’uns serveis públics de qualitat i de primer nivell. Les polítiques socials, la lluita contra el canvi climàtic, la igualtat, la ciència o la innovació són qüestions que necessiten urgentment un lideratge a Catalunya.”

Les companyes i els companys que conformen la llista són:

 • Esther Niubó (Castelldefels, número 4): secretària d’Educació i Formació Professional del PSC, diputada en la passada legislatura al Parlament i portaveu a l’Ajuntament de Castelldefels.
 • Rocio Garcia (Cornellà, número 6): diputada en la passada legislatura al Parlament.
 • José Ignacio Aparicio (Cervelló, número 25): alcalde de Cervelló
 • Gisela Navarro (Viladecans, número 30): 3a tinent d’alcalde i portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Viladecans
 • Fernando Vicente (Olesa de Montserrat, número 35): primer secretari i portaveu del grup municipal socialista a Olesa de Montserrat i conseller comarcal del Baix Llobregat de Règim Interior, Desenvolupament Econòmic, Estratègic i Agrícola.
 • María Rubia (Sant Boi, número 38): secretària de Diversitat Cultural del PSC de Sant Boi, cofundadora del grup de Treball d’Antiracisme del PSC i presidenta de l’Associació Intercultural Nakeramos.
 • Lourdes Borrell (Sant Feliu, número 40): alcaldessa de Sant Feliu
 • Eduard Rivas (Esparreguera, número 51): secretari de Coordinació Municipal del PSC, alcalde d’Esparreguera i president de la Federació de Municipis de Catalunya.
 • Juan Pablo Beas (Sant Andreu de la Barca, número 57): primer secretari i portaveu del grup municipal socialista del PSC de Sant Andreu de la Barca i conseller comarcal d’Agenda Urbana del Baix Llobregat.
 • José Antonio Monteagudo (Sant Climent de Llobregat, número 69): portaveu de Gent x Sant Climent i conseller comarcal d’Acció Social del Baix Llobregat.
 • Víctor Flores (Pallejà, número 75): primer secretari del PSC de Pallejà i conseller comarcal de Joventut del Baix Llobregat.
 • Gina Pol (Sant Just Desvern, suplent 1): primera secretària i portaveu del PSC de Sant Just, primera tinenta d’alcalde de Sant Just i consellera comarcal de Salut del Baix Llobregat.
 • Vicky Castellanos (Castellví de Rosanes, suplent 5): portaveu del grup municipal de Junts per Castellví –PSC i consellera comarcal de Feminisme i Gent Gran del Baix Llobregat.