Actualitat

Els socialistes gironins reten homenatge a José Fernández Celada

24 octubre 2022

El PSC de Caldes de Malavella ha organitzat l’acte, que ha comptat amb l’assistència del MHP José Montilla

El PSC de comarques gironines ha recordat la figura de José Fernández Celada dos anys després de la seva mort. Celada va ser regidor de Caldes de Malavella del 2011 al novembre del 2017. Entre el 2011 i el 2015 va ser regidor de Seguretat, fruit del pacte del PSC amb CiU. Més d’un centenar de persones s’han aplegat a l’acte que ha tingut lloc al Casino de Caldes de Malavella.

L’actual regidora i primera secretària del PSC de Caldes de Malavella, Ana Belén López, ha tingut unes paraules per al que ella era “el seu pare polític” i li ha agraït les ensenyances i el temps que li va dedicar a ella i al municipi. Per la seva part el President Montilla ha posat en vàlua la dedicació i la força que sempre tenia en “Celada” com se’l coneixia. “Ens deixa un llegat important a sumar amb els de tants socialistes que han dedicat bona part de la seva vida a transformar la societat des dels seus municipis. Els valors que ens guien són comuns: progrés, justícia social i igualtat. A en Celada el recordarem sempre i amb la seva aportació al seu municipi serà etern” ha comentat Montilla.

El primer secretari del PSC de comarques gironines, Marc Lamuà, també ha recordat a Celada com “un home de fortes conviccions i valors que sempre va defensar el socialisme fins al final de la seva vida”. A l’acte també ha estat present l’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu.