Actualitat

”El PSC concorrerà a les municipals del 2023 amb les candidatures de progrés i canvi que mereix la ciutadania”

15 gener 2022

Salvador Illa, Lluïsa Moret i Ot Garcia a l'acte de la JSC
Lluïsa Moret posa en valor la proximitat, la utilitat pública, l’exemplaritat i la sensibilitat social dels governs socialistes

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha destacat avui que el PSC concorrerà a les municipals del 2023 amb les candidatures de progrés i canvi que mereixen els ciutadans i ciutadanes de tots els racons de Catalunya, perquè hi tenen dret”.

“Seguim el camí de l’atreviment, de l’inconformisme, de la mirada jove, de dir les coses clares i no mentir els nostres conciutadans”, ha dit Illa en un acte municipalista organitzat per la JSC al Casal Socialista Joan Reventós, en el que també ha participat la viceprimera Secretaria de l’Àrea d’Organització i Acció Electoral, Lluïsa Moret, i el Primer Secretari de la JSC, Ot García.

El líder socialista ha animat els i les socialistes a seguir treballant amb vocació pública “governant on governem i construir alternativa on estem a l’oposició, sempre amb la mà estesa, entenent la política com un servei públic”.

De la política municipal, Salvador Illa ha dit que és la millor escola política i l’espai per excel•lència del diàleg —“que és signe de fortalesa i millora les decisions”—, així com l’espai del consens i “on aprens el principi de realitat: no pots prometre el que no pots complir, els veïns i veïnes t’ho recorden cada dia”.

Agraïment a Teresa Cunillera

Salvador Illa també ha volgut agrair la tasca de Teresa Cunillera al capdavant de la Delegació del Govern a Catalunya: “En moments difícils va fer un pas endavant assumint una responsabilitat molt difícil. Ha fet la feina molt ben feta, sense sobreactuacions i treballant dia a dia. Avui culmina la feina feta i fa un pas al costat, deixant un exemple en el qual em sento emmirallat”.

Per la seva banda, Lluïsa Moret ha posat en valor el caràcter municipalista històric del PSC: “Entenem la política com un compromís vital, en com ens situem al davant de la vida, que és al servei dels nostres ciutadans i ciutadanes, al servei dels nostres pobles i ciutats”. Moret ha reivindicat que els socialistes han contribuït a la transformació i millora de la vida dels veïns i veïnes, “i ho continuarem fent de cara al repte de les municipals del 2023”. “La ciutadania segueix confiant en nosaltres perquè sap que som els únics que estan allà quan es necessita, amb proximitat, utilitat pública, exemplaritat i sensibilitat social”, ha afegit.

Vídeo de l’acte

El tweet destacat