Actualitat

“Són temps en els que cal bona política, la que no fa soroll, sinó que actua i busca acords”

1 juny 2022

Salvador Illa recorda que “són moltes les coses que uneixen Catalunya i Andalusia”


El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha defensat avui que “són temps en els que cal bona política, la que fa coses, transforma i actua, la política que no fa soroll, la que fa coses i busca acords”.

“Ara és temps de la bona política, la que fan els i les socialistes d’Andalusia”, ha reivindicat Salvador Illa en una atenció a mitjans abans de participar en un acte públic a Utrera amb el secretari general del PSOE de Sevilla, Javier Fernández; l’alcalde, José María Villalobos, i la presidenta del PSOE d’Utrera, i secretària d’Estat de Sanitat, Silvia Calzón, a qui ha definit com una “gran professional a qui cal agrair l’èxit de la campanya de vacunació a Espanya”.

El líder socialista ha recordat que “són moltes les coses que uneixen Catalunya i Andalusia”, i ha expressat “sense embuts” el seu “orgull, respecte i admiració envers Juan Espadas i el PSOE d’Andalusía, que sempre ha estat al costat del PSC, especialment en els moments més difícils”.

Català a l’escola

Sobre l’ús del castellà i el català a l’escola, Salvador Illa ha insistit en que “cal complir totes les resolucions judicials”. “El PSC defensa el català, però això no ha de suposar un atac al castellà”.