Actualitat

El Grup Socialistes i Units per Avançar inicia la ronda de contactes amb els agents socials i econòmics per parlar dels Pressupostos de la Generalitat

4 octubre 2022

El Grup Socialistes i Units per Avançar, encapçalat per la seva portaveu Alícia Romero, ha iniciat avui la ronda de contactes amb els agents socials i econòmics de Catalunya per tal de recollir les seves opinions sobre les necessitats a què han de respondre els nous Pressupostos de la Generalitat.

Aquest migdia, el grup Socialistes i Units per Avançar s’ha reunit amb representants de Foment del Treball. Per part del PSC Hi ha assistit, a més d’Alícia Romero, la portaveu a la Comissió de Salut; Assumpta Escarp; el responsable d’indústria, Òscar Ordeig i el responsable d’Hisenda, Jordi Riba. La delegació de Foment del Treball ha estat formada per Benet Maimi, director de RRII; Salvador Guillermo, director de departament d’Economia i fiscalitat; Salvador Sedó, director de Sostenibilitat; Ignasi Cañagueral, president de la Comissió d’Indústria; Roser Fernández, president de la Comissió de Salut; Virginia Guinda, presidenta de la comissió de medi ambient; i Narciso Berberana, president de la comissió d’energia.

Durant els propers dies estan previstes reunions amb els sindicats Comissions Obreres i UGT, i amb la patronal de la petita i la mitjana empresa, PIMEC.

Segons Romero, “per al Grup Socialistes i Units per Avançar els Pressupostos són fonamentals davant d’una situació de crisi econòmica que està afectant greument a famílies i empreses. Per això ens reunim amb els agents socials i econòmics, per conèixer de prop les seves demandes per fer front a aquesta situació”.