Actualitat

“El govern no governa i Catalunya no ha millorat en res en el darrer any”

21 maig 2022

Salvador Illa, Rubén Viñuales i Rosa Maria Ibarra
Salvador Illa, Rubén Viñuales i Rosa Maria Ibarra a Tarragona

Illa: “Cal serietat i respectar els acords signats. El PSC no s’aixecarà de cap taula pel consens”

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha lamentat avui que “el govern no governa i Catalunya no ha millorat en res en el darrer any”, com demostren l’estat de les infraestructures, els serveis públics, les renovables i la influència europea, entre d’altres.

En un acte públic en el decurs de les jornades del Govern Alternatiu de Catalunya a Tarragona, Salvador Illa ha lamentat que el govern no està fent res i juga amb temes molt transcendentals, com és el català: “Tenim un acord treballat durant dos mesos, un acord sòlid que vam signar i registrar”.

“Quina garantia tenim de què no tornarem a signar un altre acord i a les 5 hores el tornaran a incomplir? Cal serietat. El PSC no s’aixecarà de cap taula i farà tot el que calgui per mantenir el consens”, ha afegit Salvador Illa, subratllant que el PSC “mai arribarà a cap acord per incomplir ni esquivar resolucions judicials, que poden agradar més o menys, però que cal complir”.

El també Cap de l’Oposició ha recordat que “la conducció a cops de volant acaba sempre amb accidents”, i ha demanat “conduir per carreteres amples en les quals tothom pugui circular amb velocitat controlada i una direcció clara”.

El diputat i candidat a l’Alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha animat a la ciutadania a “acabar amb el desgavell que ha portat l’alcalde a Tarragona, l’única capital catalana governada per la CUP i on cal un govern fort per fer front als reptes globals”. “Tornarem a recuperar l’Alcaldia i tornarem a liderar, fent gala del nostre passat i portant les regnes del nostre futur”, ha afegit, destacant que serà l’alcalde de tothom, “sense mirar què s’ha votat ni qui s’és, només volent saber cap on es vol anar per fer-ho junts”.

La diputada Rosa Maria Ibarra ha posat en valor la trajectòria municipalista del PSC i la tasca dels alcaldes i alcaldesses: “Ho demostrem cada dia als pobles i ciutats, on governem i també on no, perquè els regidors i regidores treballem a diari des d’una oposició constructiva per millorar la vida de la gent”.