Actualitat

“El canvi s’obre pas i la bona política s’obre pas”

18 maig 2023

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que “les propostes de Jaume Collboni són un exemple de política útil i transformadora, de mirada a llarg termini”. “Avui vull adquirir el compromís amb aquesta transformació tan ambiciosa i tan ben pensada de Barcelona. El camí de les infraestructures és aquest, arribar a acords i la col·laboració entre administracions”, ha dit.

En un contacte informatiu amb el candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, Salvador Illa ha indicat que “aquest camí permet posar Catalunya en marxa i posar Barcelona en marxa. És així com els socialistes fem les coses, amb realisme i ambició. Alguns fa mesos ens subestimaven i avui veiem que es van equivocar. El canvi s’obre pas i la bona política s’obre pas”.

Per la seva banda, Jaume Collboni, ha assegurat que “els ciutadans i les ciutadanes de Barcelona esperen solucions, i també esperen projectes a mig i llarg termini. Barcelona ha estat i és una ciutat que pensa en gran i somia en gran, i aquesta ha estat una de les marques del projecte socialista”. “Cada vegada que fem una proposta, les resta de candidats l’ataquen, això vol dir que estem liderant la campanya”, ha conclòs.