Actualitat

“Dretes o drets”: Els socialistes del Garraf i l’Alt Penedès demanen el vot el 23J per preservar els drets aconseguits en una Catalunya i una Espanya que vagin endavant

14 juliol 2023

Juan Luis Ruiz, alcalde de Vilanova; Teresa Llorens, candidata al Congrés del PSC de l’Alt Penedès-Garraf; Meritxell Batet, cap de llista del PSC a les properes eleccions; i Salvador Illa, cap de l’oposició a Catalunya i Primer Secretari del PSC, han participat en un l’acte electoral dels socialistes del territori a Vilanova i la Geltrú

Els socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf han celebrat el seu acte central de la campanya per a les eleccions del proper 23 de juliol amb un auditori ple de gom a gom a Nèapolis, a Vilanova i la Geltrú.

El primer secretari de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC i Alcalde de Vilanova, Juan Luis Ruiz, va obrir l’acte assegurant que “Aquestes eleccions van de defensar els avenços i drets que hem aconseguit els governs socialistes, especialment, Pedro Sánchez. El 23J ens juguem l’essència de la democràcia. Aquestes eleccions van de dretes o drets”.

Per la seva banda, la candidata del territori al Congrés dels Diputats, Teresa Llorens, va afirmar que “Pedro Sánchez ha situat Espanya com a referent. Tot davant d’una dreta que es caracteritza per mentides i corrupció, per l’enfrontament entre Catalunya i Espanya” i va posar de relleu que “el PSC és un partit que representa el conjunt de la societat. És el vostre suport que ens ha de permetre tornar a Pedro Sánchez al govern d’Espanya. Hem de tornar a guanyar el partit dels drets davant la dreta”.

Meritxell Batet, va posar de relleu la força municipalista del PSC i la necessitat de mobilització a les properes eleccions generals: “És un orgull tornar a Vilanova i la Geltrú i fer-ho amb en Juan Luis Ruiz com a alcalde. Encapçalo la llista dels i les socialistes a Catalunya i surto a guanyar les eleccions, perquè això suposa justícia social i garantir el creixement econòmic d’aquest país. L’alternativa a un govern de Pedro Sànchez és un govern del Sr. Feijóo i això en tots els àmbits suposa retrocés”, i va afirmar que “Pedro Sánchez concep la política per millorar la vida de les persones. El Sr. Feijóo la concep únicament com a poder. Està disposat a insultar, degradar, mentir sense escrúpols. Un candidat que està disposat a qüestionar el sistema electoral del nostre país no pot ser president d’Espanya. És el moment de garantir que aquest país no perd el rumb”.

Finalment, el primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, va defensar amb contundència que “El govern d’Espanya té credibilitat. Hem generat prosperitat al país. El país va endavant davant d’un mandat convuls amb una pandèmia, un volcà, una guerra, i malgrat tot, s’ha apujat el salari mínim, s’han revaloritzat les pensions un 8%, mai hi ha hagut tanta gent afiliada a la Seguretat Social i venen a donar-nos lliçons. Lliçons, de què?”. Illa va apelar al vot socialista perquè “el 23J només hi ha 2 opcions. Pedro Sánchez és treballar per anar endavant, guanyar drets. Feijóo es anar enrere, retrocedir en drets i entorpir la convivència a Catalunya. Hem de mobilitzar vot a vot. L’única carta útil és el vot socialista”