Actualitat

Deu municipis de Lleida tindran caixers automàtics de Correus en els pròxims tres anys

1 octubre 2021

Deu municipis de Lleida tindran caixers automàtics de Correus en els pròxims tres anys
Les localitats que se’n beneficiaran seran Alcarràs, Balaguer, les Borges Blanques, Cervera, Lleida, Mollerussa, la Seu d’Urgell, Solsona, Tàrrega i Vielha

Un total de 10 municipis de la demarcació de Lleida disposaran de caixers automàtics que instal·larà Correus a partir de 2022 fins 2025. Correus ha concretat els pobles i ciutats que es beneficiaran d’aquest servei, que en el cas de la província es tracta de: Alcarràs, Balaguer, les Borges Blanques, Cervera, Lleida, Mollerussa, la Seu d’Urgell, Solsona, Tàrrega i Vielha.

La diputada del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran al Congrés, Montse Mínguez, ha destacat que “la elecció d’aquests deu municipis respon a les necessitats analitzades per Correus, en funció del dèficit detectat d’aquest servei bàsic per a moltes persones, sobretot gent gran”.

Mínguez ha posat en valor que “aquest és un pas més en les polítiques de repte demogràfic i el desenvolupament econòmic, sent un instrument molt útil en la lluita contra l’exclusió financera a zones rurals del país”.

De moment, ha apuntat Mínguez, “s’han concretat aquests deu pobles i ciutats de la demarcació, faltaran encara per concretar altres localitats, fins a 300, d’entre 500 i 3.000 habitants”.