Actualitat

“Després de cinc anys toca reflexionar per no repetir errors y avançar junts”

30 setembre 2022

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha instat a mirar al futur i centrar els esforços en afavorir que Catalunya segueixi excel•lint com a territori dinàmic i conectat a Europa: “Després de cinc anys toca reflexionar per no repetir errors y avançar junts, sense seguir dividint”. 

“La política catalana està desendreçada. Avui més que mai toca enfortir les institucions, especialment els 948 municipis, que són el pal de paller de Catalunya”, ha destacat Salvador Illa en un diàleg amb la ministra i portaveu del Govern d’Espanya, Isabel Rodríguez, en el marc de l’Escola de Tardor del PSC, al Casal Socialista Joan Reventós. 

Salvador Illa ha apostat per treballar “amb lleialtat i amb preocupació per gestionar bé les competències i no amb preocupació per qui té les competències”, afegint que cal repartir equitativament les càrregues fiscals i aconseguir una societat cohesionada. 

La ministra i portaveu també ha assenyalat la importància de treballar per la cohesió social, i ha posat en valor la tasca dels municipis, i ha recordat que als i les socialistes sempre sel’s trobarà treballant: “Estar preocupats no significa generar alarma. Nosaltres ens preocupem perquè la gent tingui menys preocupacions”.