Actualitat

“Demanem a la societat catalana i espanyola que el 9 de juny ompli les urnes de vots socialistes”

7 juny 2024

El Primer Secretari del PSC. Salvador Illa, ha afirmat que “després del 12 de maig, tenim una tasca important: articular unes institucions que donin resposta a la voluntat dels catalans i les catalanes. Estem treballant amb discreció, claredat, coherència, humilitat, generositat i paciència”.

A l’acte central de campanya celebrat a l’Hospitalet de Llobregat, on també han intervingut Pedro Sánchez, Josep Borrell i Núria Marín, Salvador Illa ha demanat a la societat catalana i espanyola que el 9 de juny “ompli les urnes de vots socialistes”.

Pedro Sánchez ha assegurat que “amb Salvador Illa sempre hem alertat del risc del pacte del PP amb Vox: acabaran devorats per la ultradreta. A la campanya electoral del 12 de maig, Feijóo va copiar el discurs xenòfob i va envalentir encara més als ultres”.

Per la seva banda, Josep Borrell ha indicat que “Salvador Illa serà el pròxim president de la Generalitat perquè ha demostrat que la política útil és el que la gent vol. Salvador, no saps fer política d’una altra manera i has guanyat per això. Catalunya vol passar pàgina de 10 anys perduts”.