Actualitat

“Demanem a ERC i a Aragonès que clarifiquin si volen o no volen el PSC per negociar els pressupostos”

26 novembre 2022

La viceprimera secretària de l’Àrea d’Organització i Acció Electoral del PSC, Lluïsa Moret, ha emplaçat avui a ERC i Pere Aragonès a clarificar amb qui volen negociar els pressupostos de la Generalitat: “Demanem a ERC i a Aragonès que diguin si volen o no volen el PSC per negociar i fer que Catalunya tingui uns pressupostos de país”. 

“El PSC manté ferm i sense canvis el seu oferiment per negociar des del 22 d’agost. ERC i Aragonès primer deien que no. Després ni que sí ni que no. Ara hi ha dubtes. Van canviant d’opinió i demanem que ho clarifiquin”, ha dit Lluïsa Moret en declaracions als mitjans a Sant Boi de Llobregat, lamentant la mala notícia que suposa que ja no puguin haver-hi pressupostos en vigor l’1 de gener. 

Lluïsa Moret ha contrastat la situació a Catalunya amb la del conjunt d’Espanya, després de l’aprovació dels pressupostos generals de l’Estat “amb el suport de 10 grups, entre ells ERC i PDECAT, fruit de la capacitat de diàleg, negociació i pacte que caracteritza els socialistes i Pedro Sánchez”.