Actualitat

Compromís x Torregrossa denuncia que l’Ajuntament acumula quasi vint mesos sense plens ordinaris.

17 novembre 2022

Ajuntament de Torregrossa
El Grup Municipal critica que “a més, a l’Alcalde se li ocorre convocar un ple extraordinari aquest mes per aprovar els pressupostos de 2022”

Compromís x Torregrossa denuncia que “l’Ajuntament porti gairebé vint mesos sense convocar ni un sol ple ordinari, una situació que malgrat hem denunciat reiteradament, l’equip de govern no prioritza, allargant en el temps una anomalia democràtica flagrant”.

El Grup Municipal recorda que “l’excusa que se’ns ha donat és que  a més de la pandèmia, el secretari ha estat amb una baixa de vuit mesos; una justificació que no s’agafa per enlloc ja que la baixa ja fa temps que va acabar i en tot cas el que s’hauria d’haver fet és cobrir aquesta baixa i garantir la normal continuïtat de l’Ajuntament”.

Compromís x Torregrossa critica que “l’Alcalde prometia al setembre convocar a finals de  mes un ple ordinari; una promesa que, com moltes altres, ha incomplert. Però el que s’ha fet ara és convocar un ple extraordinari per aprovar els pressupostos de 2022, a poc més d’un mes per acabar l’any”.

En aquest sentit, el Grup Municipal ha lamentat que “ni tant sols s’han liquidat els comptes de 2021, el que suposa que tinguem les subvencions de la Generalitat (PUOSC i FCL 2022) retingudes”.

L’Agrupació de Compromís x Torregrossa ha informat a tot el veïnatge d’aquestes irregularitats a través d’un Full informatiu repartit al municipi.