Actualitat

Comencen els treballs de retirada de la llosa de la ronda de Sant Antoni

14 novembre 2022

Aquest dilluns han començat els treballs per retirar la llosa de la ronda de Sant Antoni. La retirada de la llosa és un compromís adquirit per l’Ajuntament amb el veïnat de l’entorn. L’objectiu és eliminar la plataforma de formigó al damunt de la qual es va col·locar l’antic mercat provisional de Sant Antoni, i adequar el paviment perquè s’hi pugui passejar i fer-hi usos ciutadans fins que s’executin les obres de la transformació definitiva.

Les obres s’han engegat avui amb les tasques inicials i la col·locació dels primers elements. Durant els propers dies començaran a treballar les màquines per retirar la llosa. Està previst que l’actuació estigui enllestida al març i s’hi invertirà prop d’un milió d’euros.

Per poder començar els treballs, s’han enretirat les guinguetes i s’han aturat temporalment les activitats de dinamització que s’han organitzat des del juny al tram de la ronda. Quan acabin les obres de retirada, a partir del març, tornaran les propostes lúdiques i culturals de qualitat obertes i gratuïtes per a la ciutadania.

Més informació