Actualitat

Collboni: “Inicio un nou camí per centrar-me a obrir una nova etapa a Barcelona”

23 gener 2023

El candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona i viceprimer secretari de política municipal, Jaume Collboni, ha anunciat avui que deixa la primera tinença d’alcaldia a l’ajuntament i “inicio un nou camí per centrar-me en exclusiva a la candidatura a l’alcaldia de Barcelona”. “Vull ser alcalde de Barcelona i per això faig aquest pas. Ho faig per dedicar-me el 100 per cent a construir una candidatura sòlida, il·lusionant i seriosa per obrir una nova etapa a Barcelona. Una nova etapa amb una mirada posada cap al futur i que ens permeti recuperar la millor Barcelona”, ha dit.

En roda de premsa al Casal Socialista Joan Reventós, Jaume Collboni ha assenyalat que “des d’aquesta convicció, amb aquest objectiu, començo a treballar des d’ara per tornar a l’Ajuntament com a nou alcalde si les ciutadanes i els ciutadans em fan confiança”. “Vull liderar una majoria el canvi, un canvi que només podem fer els socialistes. Necessito tota la llibertat i tot el temps per fer-ho. Vull i puc liderar aquest canvi, un canvi que la ciutadania demana”, ha afegit.

Segons Jaume Collboni, “la resta de regidors i regidors seguiran fent la seva feina.  Seguirem complint la nostra paula donada”. “Tot indica que aquest canvi és possible, creiem que hi ha una àmplia majoria de barcelonines i barcelonins que compartim aquest projecte, que volen deixar enrere els anys del desencís i tornar a enamorar-se de la nostra  ciutat”, ha conclòs.