Actualitat

“Catalunya vol mirar endavant i les institucions han de centrar les energies a fer progressar tot el país per igual”

18 febrer 2023

El primer secretari del PSC i president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha visitat aquest dissabte diversos municipis i espais de les Terres de l’Ebre, on ha constatat “l’enorme riquesa mediambiental i l’enorme potencial” de la zona. 

En declaracions als mitjans des d’Els Muntells, Salvador Illa ha explicat que les preocupacions dels ebrencs i ebrenques són compartides amb la resta de ciutadans i ciutadanes de Catalunya: “Van en la línia de fer avançar i fer prosperar Catalunya per protegir les persones amb polítiques socials amb la riquesa que generem”. 

“Catalunya vol mirar endavant i les institucions han de centrar les energies a fer progressar tot el país per igual. Necessitem una mirada ampla de Catalunya i no només centrar-nos en l’àmbit metropolità”, ha afegit Salvador Illa, recordant que “Catalunya necessita posar-se en marxa, girant full d’una etapa molt negativa respectant totes les decisions del poder de l’estat, també el judicial”. 

En aquest sentit, Salvador Illa ha mostrat el seu respecte envers les darreres decisions de la Fiscalia, recordant que l’objectiu dels i les socialistes és “garantir la concòrdia i la convivència”. Per això, ha qualificat d’encertada la reforma del codi penal i ha reiterat que les institucions han de centrar els seus esforços en “anar endavant i fer progressar el país”.