Actualitat

“Catalunya serà decisiva a les eleccions del 9 de juny: serà el dic de contenció del discurs de l’extrema dreta i la dreta”

24 maig 2024

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat que “Catalunya serà decisiva a les eleccions del 9 de juny: serà el dic de contenció del discurs de l’extrema dreta i la dreta, que està posant en risc el projecte europeu”.

A l’acte d’inici de campanya a les eleccions europees, en què també hi han participat l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i els candidats Javi López i Laura Ballarín, Salvador Illa ha dit que “el PP mai parla del que toca parlar. Quan toca parlar d’Europa, parla de Catalunya. Quan toca parlar de Catalunya, parla de la resta d’Espanya. Quan toca parlar d’Espanya, se’n va a Europa a parlar malament d’Espanya. Centreu-vos una mica”.

El candidat del PSC a les eleccions europees, Javi López, ha assegurat que “volem més Europa: una Europa més social, que pensi en el treball de qualitat, els serveis públics i l’accés a l’habitatge. Una Europa més igualitària, més verda, més competitiva, més segura i més unida”.