Actualitat

“Catalunya no necessita fronts. Catalunya necessita un bon govern, idees clares i conviccions fermes”

31 maig 2023

El cap de l’Oposició i president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha recordat a Pere Aragonès que “és difícil pensar en consensos a Catalunya al marge del primer partit” del país, tenint en compte que el PSC ha guanyat les darreres eleccions autonòmiques i municipals.

En la sessió de control parlamentari al govern, Salvador Illa ha lamentat que Pere Aragonès estigui “permanentment pendent de les eleccions i subordinant les seves responsabilitats al calendari electoral”. “Catalunya no necessita fronts. Catalunya necessita un bon govern, idees clares i conviccions fermes”, ha afegit, lamentant que Pere Aragonès tingui “tan poca confiança” en sí mateix i ja “doni per perdut el partit abans de jugar-lo”.

“El president Pedro Sánchez ha avançat les eleccions generals per guanyar-les i ha donat una lliçó de comportament democràtic que, puc entendre que li incomodi, senyor Aragonès”, ha valorat Salvador Illa, que ha preguntat a Pere Aragonès si “té clar el rumb del seu govern” i “quan pensa governar d’una vegada”.

“Em preocupa la seva desorientació. Agafi un camí. Vam aprovar uns pressupostos ambiciosos que suposen un repte. Posi’ls en marxa, compleixi els termes que va signar. Està en joc la seva credibilitat personal i com a cap del govern”, ha avisat Salvador Illa.