Actualitat

“Catalunya necessita un Govern que exercici amb solvència i amb rigor les seves competències, i que compleixi els acords”

19 febrer 2024

Salvador Illa visita l’estació de tractament d’aigua potable del Besós

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que “tenim una sequera molt important i les conseqüències comencen a ser molt visibles i palpables per a la ciutadania. Ho hem dit sempre i ho reafirmem: hem d’aconseguir tenir aigua encara que no plogui. Això es fa amb la dessalinització i regenerant aigua”. “Ens reafirmem en la importància d’executar totes les inversions que el Parlament va aprovar el maig de l’any passat”, ha afegit.

Durant una visita a l’estació de tractament d’aigua potable del Besós, Salvador Illa ha indicat que “demà hi ha un ple monogràfic de sequera i defensarem aquests plantejaments. Intentarem ajudar el Govern i insistirem que el Govern té l’obligació de preparar-nos per si no plou. Hem d’estar preparats pel pitjor escenari“.

“Ens reafirmem també, en matèria de sequera, en la política útil per deixar enrere una etapa deu anys a Catalunya que no ha estat positiva. No estem preparats per la sequera, les infraestructures arriben al col·lapse i no se’n planifiquen de noves per no incomodar ningú. Catalunya necessita un Govern que exercici amb solvència i amb rigor les seves competències, i que compleixi els acords”, ha conclòs.  

Pel que fa als Pressupostos, Salvador Illa ha dit que “és rellevant per a nosaltres que es compleixin els acords a què vam arribar. Estem mantenint converses intenses amb la voluntat de tirar endavant els Pressupostos, però sempre des de la solvència des del rigor”.