Actualitat

“Cal fer efectiu el diàleg entre catalans per fer que Catalunya avanci”

1 juliol 2022

Alícia Romero crida a preservar “el prestigi” del Parlament “per davant d’interessos o situacions personals”

La portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha demanat avui “fer efectiu el diàleg entre catalans per fer que Catalunya avanci”, detallant que Pere Aragonès encara no ha donat resposta a la proposta de Salvador Illa amb 43 punts per donar contingut a la taula de partits catalans que segueix sense convocar-se. 

En roda de premsa després de la reunió ordinaria del Govern Alternatiu de Catalunya, Alícia Romero ha defensat que “com més capaços siguem de fer coses junts, de sumar esforços, millor”, reivindicant que Catalunya “necessita la suma” dels partits en un moment socioeconòmicament complicat per la pandèmia. 

*Acords del Govern Alternatiu*

Alícia Romero ha detallat els principals acords del Govern Alternatiu, com ara la baixa execució dels fons Next Generation a Catalunya: “El Govern ha de ser més exigent amb la seva gestió perqué, de moment, només n’ha adjudicat un 12,4%”. 

El Govern Alternatiu de Catalunya també ha aprobat un document sobre l’Agenda Digital de Catalunya per al 2025 i dos informes: sobre les necessitats de les dones rurals i sobre la situació dels serveis socials.