Actualitat

“Assumpta Escarp és la persona idònia per endreçar i tornar a prestigiar el Parlament”

6 juny 2023

Roda de premsa d'Alícia Romero al Parlament de Catalunya

La portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha lamentat que Laura Borràs no hagi fet un pas al costat i que els partits independentistes no hagin proposat un relleu: “Anem tard, si hagués estat per nosaltres això s’hauria solucionat abans. És moment de normalitzar la situació”. 

En roda de premsa al Parlament, Alícia Romero ha defensat que “Assumpta Escarp és la persona idònia per endreçar i tornar a prestigiar el Parlament, amb perfil institucional, rigor i capacitat de gestió”, si bé el grup socialista prioritza el projecte a seguir i no tant la persona que el lideri. 

Alícia Romero també ha detallat que el ple ordinari de la propera setmana abordarà la proposta socialista per eliminar les pensions vitalícies dels expresidents del Parlament i limitar-ne les retribucions: “Voliem fer-ho amb celeritat i per lectura única, però els partits independentistes no han volgut”. 

Així mateix, també es farà un debat monogràfic sobre educació, “molt oportú en un moment amb tants temes per resoldre i que el govern no està abordant com cal”.