Actualitat

“Aragonès viu més preocupat per l’erosió del seu govern que pels problemes de Catalunya”

13 setembre 2022

Alícia Romero

La portaveu del grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha criticat avui “la poca credibilitat d’Aragonès, que es va comprometre a reunir la taula de partits catalans però viu més preocupat per l’erosió del seu govern que per resoldre els problemes de Catalunya”.

En roda de premsa al Parlament, Alícia Romero, ha lamentat que Aragonès hagi citat les entitats sobiranistes a Palau però no els partits catalans ni els agents socioeconòmics: “respectem la reunió, però mostra la seva preocupació només per una part del país, oblidant més de la meitat de Catalunya. De nou, fa de president d’una part i no de tots”.

“Demanem a Aragonès que governi i que no estengui la crisi de govern al Parlament”, ha afegit la portaveu socialista, destacant que “el Parlament no mereix una presidenta suspesa, sinó amb plenes funcions”.

Per això, ha insistit a Junts i ERC “que es posin a treballar i donin una solució estable. Són ells els qui la van votar; nosaltres ens posem a disposició per col·laborar”.