Actualitat

“Aragonès ha de dir si accepta la nostra proposta de mínims pel pressupost”

7 gener 2023

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Savador Illa, ha emplaçat aquest dissabte a Pere Aragonès a decidir si accepta o no la proposta socialista pels pressupostos de la Generalitat: ““Hem fet una proposta de mínims i és un tot. En aquest moment correspon a Aragonès dir si l’accepta i podem continuar treballant o si no l’accepta”.

“Ja n’hi ha prou d’amagar el cap sota l’ala i de posposar les decisions que no són còmodes. Catalunya no pot esperar més i ha de recuperar ja el camí de l’excel·lència”, ha dit Salvador Illa en declaracions als mitjans a Premià de Mar, en el marc d’una visita a diversos municipis del Maresme.

El líder socialista ha detallat que la proposta socialista és de “mínims i un tot, necessàries perquè Catalunya avanci”, i que Aragonès haurà de buscar altres suports si no l’accepta íntegrament. “Ja n’hi ha prou d’amagar el cap sota l’ala. Quin sentit té donar els pressupostos a un Govern que no vol governar perquè no vol decidir?”.

Per això, Salvador Illa ha apel·lat a la “responsabilitat” d’Aragonès perquè doni una resposta “clara, precisa i confiable”, lamentant que “a Catalunya hi ha massa gent que troba a faltar el passat recent per evitar enfrontar-se al futur i decidir aquelles coses que s’han de decidir avui per millorar el futur”.