Actualitat

Antoni Poyato, Miquel Ylla i Roser Roma a la llista del PSC per a les properes eleccions al Parlament

2 abril 2024

El PSC ha comunicat aquest matí els noms i posicions que ocuparan els membres de la llista socialista per a les properes eleccions autonòmiques del 12 de maig.

Antoni Poyato, primer secretari del PSC Osona i regidor a l’ajuntament de Manlleu, ocuparà el número 19. Miquel Ylla, primer secretari de l’Agrupació del PSC de Vic i cap de llista en les últimes eleccions municipals, ocuparà el número 45 i Roser Roma, regidora a l’ajuntament de Torelló i també membre de l’executiva comarcal, ocuparà el número 72.

Tots ells són persones significatives, per la seva implicació en el partit aquests últims anys, en el món local i en el seu vincle personal en associacions en la que formen part i evidencia la diversitat i arrelament del partit en el conjunt de la comarca.

Des del PSC OSONA es fa una valoració positiva de la posició perquè garanteix tenir representació del socialisme osonenc al Parlament.

Des del PSC OSONA es treballarà per explicar els avantatges per Catalunya, per Osona i pel món local la importància que Salvador Illa sigui president de la Generalitat

Tanmateix des del PSC Osona s’agraeix la feina feta per Marta Moreta, que ha estat diputada al Parlament els darrers 8 anys i actualment és portaveu i tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Manlleu.