Actualitat

“Al Camp de Tarragona tenim projectes guanyadors, amb autonomia i basats en la suma i el respecte”

14 març 2023

El primer secretari del PSC i cap de l’Oposició, Salvador Illa, ha visitat aquest dimarts el Camp de Tarragona i ha presentat les candidatures socialistes a les alcaldies de Torredembarra, Salou i Vila-seca, amb Vale Pino, Pere Granados i Joan Anton Ramírez al capdavant, respectivament: “Tenim projectes guanyadors, amb autonomia i basats en la suma i el respecte”. 

Salvador Illa s’ha mostrat confiat en els bons resultats del PSC el pròxim 28 de maig: “Al Camp de Tarragona, com a la resta de llocs, anem amb un plantejament de servei a Catalunya, amb molta humilitat. Detecto molta il•lusió i un clima molt positiu que em fa tenir esperança”. 

Les candidatures socialistes són les que tenen les “idees clares” i les que treballen “pensant més en el benefici de les ciutats que l’interès de partit”, ha defensat Salvador Illa, que també ha demanat que la conversa política fins al 28 de maig sigui “serena, tranquil•la i respectuosa de contrast i no de confrontació”. 

Tant al Camp de Tarragona com al conjunt de Catalunya, Salvador Illa detecta que “la gent vol un marc de seguretat en tots els àmbits” i que les institucions “centrin els esforços a generar prosperitat i protegir la ciutadania”. 

“Per posar en marxa Catalunya necessitem que els ajuntaments es posin en marxa. Volem que Catalunya torni a ser admirada a la resta d’Espanya per les coses ben fetes, com havia passat sempre”, ha conclòs Salvador Illa.  Per això, el PSC farà una campanya constructiva, amb un debat serè i allunyat de les confrontacions. 

Tot el contrari del que va fer el conseller Carles Campuzano prometent una segona residència a Santa Coloma de Gramenet si guanya ERC: “És molt lleig i una manca de respecte a la ciutadania. Ens cal política en majúscules, entesa com a servei públic”. “El PSC fa plantejaments serens i assenyats”.