Actualitat

“Aixequem-nos perquè torni Catalunya”

3 gener 2021

e4b63335-5824-4b86-8dc3-748d24df481b

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha afirmat avui que “us ho vull dir amb claredat: soc aquí per a treballar pel retrobament dels catalans i les catalanes. Soc aquí per a recuperar la força i la unitat de Catalunya. Ha estat molt dur veure com les propostes que teníem per a millorar la vida dels ciutadans a Catalunya quedaven eclipsades pel debat territorial”.

“Estimem Catalunya. I per això tornarem a governar Catalunya. Per això hem de convèncer la majoria de catalanes i catalans que el pròxim 14 de febrer estem preparats per a recuperar tot el que hem perdut en aquests anys. Som la resposta que Catalunya necessita ara. En aquest moment tan transcendental, el PSC està disposat a assumir la responsabilitat de construir un govern progressista, solidari i dialogant. Només el PSC pot oferir l’estabilitat i la solvència que Catalunya necessita després d’anys de bloqueig. I jo vull fer meu aquest compromís”, ha afegit durant un acte celebrat aquest migdia a Barcelona.

Salvador Illa ha assegurat que “necessitem despertar l’esperança a la consciència col·lectiva de les catalanes i dels catalans. La solució ha de partir d’una posició assenyada i solvent. I això és el PSC i això és el que ofereixo a Catalunya com a candidat a President. Així que, companyes i Companys, amigues i amics, aixequem-nos per a recuperar Catalunya, aixequem-nos perquè torni Catalunya”.

Per la seva banda, el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha dit durant l’acte que “l’elecció del Salvador com a candidat del PSC a la presidència de la Generalitat ens permet als catalans i les catalanes que volem recuperar la Catalunya triomfant, rica i plena, poder mirar el futur amb esperança i amb confiança. Ell és el revulsiu que necessitàvem per aconseguir guanyar les eleccions del 14 de febrer, per guanyar la Presidència de la Generalitat i per guanyar el futur del nostre país”.

“És hora que els catalans i catalanes tinguin un govern capaç de governar amb eficàcia, d’utilitzar de forma eficient les seves competències i recursos. Un govern capaç de cooperar amb altres administracions. Un Govern per fer que Catalunya avanci i deixi de retrocedir, com ha passat aquests 10 anys de governs independentistes. Un bon Govern que uneixi els catalans al voltant d’objectius compartits”, ha conclòs.