Actualitat

“Sentmenat necessita un canvi i el PSC som l’alternativa de govern responsable i amb projecte de futur”

24 març 2023

Presentación Montse Rueda

El PSC Sentmenat ha celebrat aquesta tarda la presentació de la Montse Rueda com a candidata a les properes eleccions municipals.

Javi Silva, actual alcalde del municipi de Polinyà i candidat per a revalidar l’alcaldia, ha estat l’encarregat de presentar l’acte. “A Sentmenat han de passar coses i només la Montse pot fer que passin. No pot continuar sent un poble ancorat al passat, sense canvis, sense projecte. La societat canvia, cada cop més ràpid, i des dels Ajuntaments ens hem d’adaptar a aquests canvis”, ha destacat en forma d’introducció.

UN MUNICIPI AMB FUTUR, PERÒ TAMBÉ AMB PRESENT

La candidata a l’alcaldia té molt clar que vol canviar el poble i recuperar la il·lusió i l’orgull de ser sentmenatencs: “Vull un poble per viure i conviure, preparat pels reptes del segle XXI, dins i fora de l’ajuntament, participatiu i feliç”.

Un poble amb serveis adequats per a tothom, amb energies renovables, amb oportunitats pel jovent i amb millores en el comerç són algunes de les demandes que la líder socialista del municipi ha promès al seu electorat.

Ha defensat que presenta un equip divers i plural, com la ciutadania de Sentmenat: “Nosaltres tenim il·lusió, projecte, experiència i equip. Des del primer minut començarem a treballar, posarem en marxa el poble i el farem avançar”.

DIFERENTS SÍ, DESIGUALTS NO.

Rueda vol un municipi per tothom. En definitiva, reclama un poble amb seguretat i on hi hagi activitats per la ciutadania de totes les realitats neurotípiques i físiques, amb espais lliures de barreres arquitectòniques per compartir els mateix espais.

“M’imagino un poble més ordenat i planificat, més net, amb espais més amables i amb més vida. Un poble amb oportunitats per la gent gran, jove i per les famílies. Un poble que estima i cuida veritablement el seu entorn verd”.

“Tot el que està ben fet en aquest país té la signatura dels socialistes”

L’acte ha comptat també amb la intervenció del Patxi López, Portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, qui ha posat en valor el paper de la candidata com a socialista que vol lluitar pels interessos de tothom, sense deixar ningú enrere, i que és capaç de dur a terme “polítiques que permetin transformar el seu municipi”. “Sentmenat mereix tornar a tenir una alcaldessa com la Montse Rueda, que suma i no resta; que agrupa i no divideix”, ha destacat en format d’elogi a la candidata.

Així mateix, el portaveu s’ha permès fer un repàs de totes les mesures i tots els recursos i projectes que esta realitzant l’actual govern espanyol per ajudar a la gent, tal com “la pujada de pensions; el bo elèctric; les ajudes al lloguer per a joves o les beques per a estudiants; les ajudes als transportistes, agricultors o ramaders;  el transport gratuïts en rodalies o les continues ajudes a la dependència”

“Mai a la història d’Espanya s’han portat a terme tants avenços com en l’actual govern liderat per Pedro Sánchez”, ha volgut concloure defensant que “els socialistes mai ens rendim”.