Actualitat

“El territori no pot caure en l’oblit”

27 agost 2021

a7000352-ff95-4572-85bd-5921fb021a61 (1)

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar i cap de l’Oposició, Salvador Illa, ha visitat aquest matí la zona afectada per l’incendi del Cap de Creus i ha afirmat que “he traslladat el meu agraïment a tots els que van treballar en l’extinció de l’incendi i particularment els alcaldes i responsables municipals, que van actuar amb molt sentit de la responsabilitat”. “He constatat la bona entesa i el bon treball de coordinació entre els diferents nivells d’administració. Vull que una vegada apagat l’incendi el territori no caigui en l’oblit, com ja vaig deixar pal·les ahir també a la zona de l’incendi de la Conca de Barberà i l’Anoia”, ha afegit.

 

El cap de l’Oposició ha indicat que “cal saber fer conviure als espais naturals i forestals amb l’activitat humana, els mosaics agroforestals. He expressat el compromís del govern alternatiu per impulsar aquesta línia de treball, que ajuda en matèria de prevenció d’incendis i que hi hagi una activitat ordenada i equilibrada als camps”. “Combinar l’activitat econòmica amb la preservació natural no és contradictori, tot el contrari, són coses que es complementen”, ha dit.

 

Durant la visita, Salvador Illa ha estat acompanyat pels diputats del grup Socialistes i Units per Avançar Silvia Paneque i Ramon Espadaler, així com pel diputat al Congrés Marc Lamuà i el subdelegat Albert Bramon.