“Volem traslladar un missatge de confiança i tranquil·litat a pel que fa a les eleccions del 14F”

El Grup Socialista registra preguntes parlamentàries sobre la utilització d’espais de la Generalitat per a actes de partit

El portaveu adjunt del Grup Socialista al Parlament, Ferran Pedret, ha afirmat avui que “volem traslladar un missatge de confiança i tranquil•litat a la ciutadania pel que fa a les eleccions del 14F. Hi ha un consens en seguir amb les reunions de partits i tècniques. Tot és una qüestió d’abonar recursos i coneixements”.

En roda de premsa al Parlament, Ferran Pedret ha indicat que “el conseller d’interior ha dit que es un error no haver endurit les restriccions pel pont de la constitució. En les mesures per aquestes festes, hi ha algunes incoherències des del punt de vista de la mobilitat”.

“Crec que no és el primer cop que responsables de diferents departaments afavoreixen les contradiccions entre ells, i això no afavoreix l’autodisciplina que s’imposa la societat”, ha afegit.

Per altra banda, el portaveu socialista s’ha referit a l’acte públic que va tenir lloc el divendres 18 a la sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat, en què van participar diferents partits. “Ens crida l’atenció com s’accepta que es presentin algunes iniciatives a espais públics. No tenim molt clar si va ser un lloguer, o si tots els ciutadanes i ciutadanes poden utilitzar aquests espais”, ha explicat. És per això que s’han presentat preguntes parlamentàries (s’adjunten a aquesta nota) per tal que s’aclareixin els fets, ja que “ens sembla un episodi de patrimonialització de les institucions catalanes”.

Preguntes escrites del Grup Socialistes-Units per avançar sobre la reunió a la Sala Torres Garcia de la Generalitat

Veure PDF
Comparteix: