Alícia Romero en roda de premsa del PSC

“Volem que hi hagi diàleg a tot Espanya i també entre catalans”

La portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha dit en relació al Congrés del PSOE que “es va presentar una ponència que ha generat molt interès que intenta actualitzar el nostre projecte polític, que proposa canvis importants des del punt de vista del feminisme, la transició ideològica i els drets socials. S’ha fet un treball molt important i s’han rebut més de 600 esmenes per millorar-la”. “Serem una delegació molt gran, de les més grans que mai ha anat a un Congrés del PSOE. El PSC vol reforçar el lideratge de Pedro Sánchez i cohesionar el socialisme arreu d’Espanya. Que hi hagi diàleg a tot Espanya i també entre catalans”, ha afegit.

En roda de premsa al casal Socialista Joan Reventós, Alícia Romero s’ha referit al debat de Política General i ha assenyalat que “hi ha una necessitat de començar a parlar de la política de les coses concretes. La gent està cansada del soroll i que no es resolguin els problemes de cada dia. Vam presentar propostes en aquesta línia i hi continuarem treballant”.

Sobre els anomenats Papers de Pandora, Alícia Romero ha afirmat que “hem d’avançar xap a la fiscalitat justa, que qui més guanya sigui qui pagui més. Aquestes persones el que haurien de fer és, ja que tenen més, contribuir amb el que els correspon”.

Vídeo de la roda de premsa

El tweet destacat

Alícia Romero explica com será la participació del PSC al Congrés del PSOE

Comparteix: