“Volem que el Govern doni més informació sobre les mesures contra la COVID”

La portaveu de Salut del Grup Socialistes i Units per Avançar, Assumpta Escarp, ha afirmat avui que “algunes de les mesures que el Govern de la Generalitat havia pres per contenir la COVID s’estan esgotant i se n’han de buscar de noves. El Govern s’ha limitat a cridar a la coordinació amb els ajuntaments, a la vacunació i a la responsabilitat individual, tres mesures que han d’estar sempre presents i no serviran de pla de xoc per a una cinquena onada que a Catalunya ha estat molt greu”.

 

Segons la portaveu socialista, “començarem la tardor amb un índex molt elevat de contagis. Volem més informació, volem que el conseller Argimon no només assumeixi els seus errors, que ja ho fa, sinó que doni alternatives a aquests errors que es van produir a principi d’estiu i sobretot que no es repeteixin”.

 

És per tot això que ha instat el Govern a que “ens doni molta més informació” i li ha recordat que “sempre hem estat al costat de les mesures que s’han anat adoptant”. “Des del mes de juny que el Grup Socialistes i Units per Avançar ofereix un pacte per lluitar contra la COVID i encara esperem que ens doni resposta. Volem treballar conjuntament amb la conselleria i disposar de la informació”, ha conclòs.

 

Comparteix: