“Volem configurar la nostra manera de fer oposició a través d’un Govern alternatiu”

“L’acord de Govern entre Junts i ERC arriba tard i reitera el fracàs de l’anterior Govern”, de manera que “no tenim esperança que ens porti coses diferents a més inestabilitat i poca presa de decisions”, ha manifestat aquest dilluns, a Barcelona, la portaveu del PSC al Parlament i membre de l’Executiva, Alícia Romero, a la roda de premsa posterior a la reunió de la Comissió Permanent de la direcció socialista.

En aquest context, ha avisat: “el PSC pretén desenvolupar una oposició des del Parlament de Catalunya contundent i dura, però també constructiva”, perquè  “som un partit de Govern: volem que passin coses i que la política avanci per millorar la vida dels ciutadans”. I ha posat un exemple: “El PSC és favorable a l’ampliació de l’aeroport de Barcelona, perquè és una infraestructura bàsica i és una de les demandes que fa molts anys que la societat civil demana a Catalunya”.

Així les coses, Romero ha puntualitzat que “la nostra manera de treballar des de l’oposició la volem configurar a través d’un Govern alternatiu. Tenim la voluntat de fer seguiment i oposició als consellers i conselleres, però també de fer propostes”.

A continuació, ha recordat que en l’últim Consell Nacional “vam donar suport a l’estratègia que està seguint el Govern d’Espanya per: encarar la fi de la pandèmia; avançar en la recuperació econòmica i reprendre el diàleg”.

Comparteix: