“Torna Catalunya”, lema de campanya del PSC

“Reivindiquem la Catalunya que era admirada i no menystinguda. Volem reivindicar la Catalunya que tenia més ambicions que pors”

El PSC ha presentat avui el seu lema de campanya, “Torna Catalunya”. Segons la viceprimera secretària i número 2 de la candidatura per Barcelona, Eva Granados, “amb la campanya ‘Torna Catalunya’ volem reivindicar aquesta Catalunya que mai hauríem d’haver perdut. Volem reivindicar una Catalunya rica i plena, una Catalunya orgullosa de si mateixa i de la que ens sentim orgullosos. Reivindiquem la Catalunya que era admirada i no menystinguda. Reivindiquem una Catalunya que lluiti amb eficàcia contra la pandèmia, que tingui un projecte de recuperació econòmica clar i aposti pel retrobament entre el conjunt de ciutadans i ciutadanes del país. Volem reivindicar la Catalunya que tenia més ambicions que pors”.

Eva Granados ha assegurat que “des que va començar el procés vàrem assistir en directe als atacs de molts per debilitar i fer desaparèixer el PSC. Molts sabien que la independència no arribaria mai si el PSC seguia fent la seva funció. I si avui tanta gent està parlant de l’elecció de Salvador Illa, és perquè algú ha fet fracassar el projecte d’eliminar aquest partit de la vida política. I aquesta persona és Miquel Iceta. Així que vull començar aquesta roda de premsa amb un agraïment, un immens agraïment, a Miquel Iceta. El nostre Primer Secretari ha fet un gest de generositat, responsabilitat i intel·ligència propi de la seva trajectòria i alçada política, i l’ha fet des del convenciment de fer el que toca per fer possible el canvi que necessita Catalunya”.

“Com va dir ell mateix, oferim a la societat catalana no un candidat, sinó un president. El president Salvador Illa”, ha afegit.

Eva Granados ha afirmat que “la Catalunya de la que parla aquesta campanya és la que hem perdut per culpa del procés i la que està en risc cert de no tornar a existir si aquest continua. Torna Catalunya és l’anhel de país que els socialistes catalans tenim per al conjunt de la ciutadania. El nostre és un projecte per recuperar el país de tots, per a tots i amb tots. Torna Catalunya també és una crida a l’excel·lència en la gestió pública i és una campanya que pretén enaltir les capacitats demostrades per un magnífic servidor públic com ha demostrat ser Salvador Illa”.

“La nostra campanya serà en positiu, sense confrontacions, sense respondre a cap provocació, sense entrar en debats estèrils i posant en el centre del nostre treball diari als catalanes i les catalanes. La nostra campanya és una crida i un revulsiu contra la resignació. Catalunya no està condemnada als mals governs i als governs independentistes. El 14F escollim entre por o esperança. El 14F escollim entre confrontació o retrobament. Aquestes són les nostres prioritats per fer realitat el canvi que Catalunya necessita. Primer, gestionar amb intel·ligència la fase final de la lluita contra la pandèmia. Segon, sortir de la crisi ajudant qui està patint i preparant el futur. I tercer, el retrobament entre catalans. Fem una crida als catalans i les catalanes perquè ens acompanyin i ens facin confiança. Perquè lluitem plegats, amb respecte, però amb contundència i claredat per fer possible el canvi que Catalunya necessita”, ha conclòs.

Comparteix: