“Sense vots no hi ha canvi”

La viceprimera secretària del PSC i número 2 de la llista del PSC per Barcelona, Eva Granados, ha afirmat avui que “per primera vegada en molts anys podem tenir un president feminista, que cregui en les nostres reivindicacions i en l’agenda feminista. Necessitem que no quedi cap vot a cap butxaca de dona. Sense vots no hi ha canvi”.

 

Segons Eva Granados, “una de les primeres coses que farà el  President Illa és convocar a partits, sindicats, entitats feministes i patronals per arribar a un pacte contra la violència de gènere. No pot ser que es escatimi en la protecció dels drets de les dones”.

 

La viceprimera secretària del PSC ho ha dit en un debat feminista a Mataró, en què també hi ha participat la vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra; la secretaria de Polítiques Feministes del PSC, Sònia Guerra; la número 4 de la llista per Barcelona Gemma Lienas i  Miguel Lorente, metge forense expert en violència de gènere.

 

Per a Adriana Lastra, “la prioritat ha de ser la lluita contra la violència de gènere i garantir la seguretat de les dones. El masclisme criminal posa en dubte la democràcia”. “El 14F tenim l’esperança que Salvador Illa sigui el President de la Generalitat i tinguem una Catalunya acollidora, inclusiva, oberta i feminista”, ha conclòs.

Comparteix: