Salvador Illa preveu crear 140.000 llocs de treball en tres anys a Catalunya

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha anunciat avui que preveu crear 140.000 llocs de treball en tres anys a Catalunya a través de el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per “rescatar l’economia catalana dels independentistes”.

Ho ha dit avui en una trobada amb la vicepresidenta tercera i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, en què ha assegurat que no abandonaran les persones en l’àmbit econòmic. Salvador Illa ha assegurat que vol fer un “rescat ciutadà”, de la mateixa manera que creu que ho està fent el Govern espanyol destinant 40.000 milions d’euros a la ciutadania i no a un rescat bancari.

Per la seva banda, Nadia Calviño, ha assegurat que la cooperació amb Catalunya és fonamental per a realitzar projectes amb els quals optar als fons europeus i que tinguin capacitat tractora sobre tota l’economia espanyola.“Hem d’estar molt ben articulats amb els diferents nivells de govern i amb Europa”, ha subratllat Calviño, que ha posat en valor els 140.000 milions de què disposen per mobilitzar en els propers anys.

Comparteix: