Salvador Illa nomenarà Olga Pané com a consellera de Salut si és President

El candidat del PSC, Salvador Illa, ha explicat que si és president de la Generalitat nomenarà la doctora Olga Pané, gerent de Parc de Salut Mar, com a consellera de Salut. “Vull situar professionals servidors públics alcapdavant de les àrees més rellevants de la Generalitat “, ha dit. Salvador Illa ha fet aquest anunci durant una xerrada amb el president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig.

 

Pané, de 64 anys, té formació com mèdica, és especialista en Medicina del Treball i té un màster en Gestió de serveis sanitaris per la UB. Actualment és gerent del Parc de Salut Mar, que aglutina els hospitals de la Mar i de l’Esperança, així com el centre sociosanitari Fòrum i el centre de salut mental Emili Mira. El 2020 ha format part del comitè d’experts per a la transformació de el sistema públic de salut, i havia exercit com a consultora en projectes de reforma sanitària a Llatinoamèrica per al Banc Mundial i el Banc Interamericà de Desenvolupament.

 

Durant l’acte, Salvador Illa i Ximo Puig s’han emplaçat a treballar conjuntament per aconseguir una reforma de el sistema de finançament autonòmic “més just” si els socialistes piloten la Generalitat després del 14F. Per a tots dos dirigents socialistes, “és fonamental que Catalunya i la Comunitat Valenciana, pròximes geogràfica i culturalment, refacin ponts per defensar interessos compartits com un millor finançament o el Corredor Mediterrani”.

Comparteix: